Ajankohtaista

handwash

Tartuntatautitilanteen vuoksi olemme klinikalla tehostaneet siivousta ja muita varotoimenpiteitä, jotta saamme pidettyä asiakkaamne ja itsemme terveinä ja pystymme auttamaan teitä lemmikkinne sairastuessa. Ajanvaraukset tämän poikkeustilanteen ajan vain puhelimitse, nettiajanvaraus on toistaiseksi suljettu.

Huomioonotettavia asioita:

Ei-kiireellisiä hoitoja (esim. rokotukset, hammaskiven poistot, sterilaatiot/ kastraatiot) pyrimme siirtämään myöhemmäksi keväälle, jotta pystymme paremmin hoitamaan akuutit tapaukset. Jo varatut ajat ovat voimassa. Mikäli näissä on tarvetta muutoksille, olemme suoraan yhteydessä asiakkaisiin.

Ethän tule klinikalle jos sinulla on minkäänlaisia flunssan oireita! Poikkeuksellisessa tilanteessa emme peri maksua myöhäisestäkään ajan peruuttamisesta. Peruutuksesta on kuitenkin ilmoitettava klinikalle.

Peskää käsiänne saippualla ja desinfioikaa niitä tarpeen mukaan. Kädet on mahdollista pestä odotushuoneessa ja asiakas wc:ssä. Lisäksi odotushuoneesta, wc:stä ja toimenpidehuoneista löytyy käsidesiä.

Henkilökuntamme desinfioi esim. pankikorttikonetta normaalia useammin, mutta toivomme teidän käyttävän näppäilyyn koneen vieressä olevia kertakäyttöisiä pumpulitikkuja.
Toivomme, että suosisitte pankkikorttimaksua käteisen sijaan.

Odottakaa vuoroanne tilanteen vaatiessa ulkona, odotushuoneeseen ei kannata tulla odottamaan liian aikaisin.

Älkää pahastuko kun emme enää kättele asiakkaitamme. Ja ärähtäkää estoitta jos eläinlääkäri yrittää vanhasta tottumuksesta epähuomiossa tyrkyttää kättään tervehtiessään!