Ohjeita poikkeustilanteessa

Tarjoamme asiakkaillemme nyt mahdollisuuden ihmiskontakteja minimoimaan pyrkivään asiointiin eläinlääkäriasemallamme.

Jos haluat varata ”kontaktittoman” käynnin, toimi seuraavasti:

 1. Mainitse toiveesi aikaa varatessasi. Jo varattuihin käynteihin voit ilmoittaa toiveen numerossa 03-7510980 tai 044-7053700.

 2. Saapuessasi soita numeroon 03-7510980 tai 044-7053700. Hoitaja ottaa ilmoittautumisesi vastaan ja noutaa lemmikin klinikan ovelta.

 3. Jos hoidon aikana tulee lisäkysymyksiä, olemme sinuun yhteydessä puhelimitse.

 4. Hoidon jälkeen soitamme sinulle ja annamme tarvittavat kotihoito-ohjeet (saat ne myös mukaasi kirjallisina).

 5. Tulet klinikalle maksamaan hoidon (toivomme korttimaksua) ja saat lemmikin mukaasi.

Suosittelemme ”kontaktitonta” käyntiä tässä vaiheessa erityisesti rokotusten, leikkausten ja hammashoitojen yhteydessä.

Varatessasi ”kontaktittoman” käynnin autat meitä hiomaan toimintatapojamme haastavampien aikoja varalta.

Ohjeita klinikalla tapahtuvaan asiointiin:

 1. Tällä hetkellä pyydämme että klinikalle eläimen tuo vain yksi henkilö. Pyydämme lemmikin toimenpidehuoneeseen ilman omistajaa.

 2. Vältä pintoihin koskemista mikäli mahdollista. Älä nojaa tiskeihin, turhaan käsittele ruokasäkkejä ym. myyntituotteita.

 3. Käyttäessäsi pankkikorttikonetta käytä tiskillä olevia pumpulitikkuja ja/tai desinfioi kätesi ennen JA jälkeen näppäilyn. Lääke- ja ruokaostoissa käytä lähimaksua jos mahdollista

 4. Pyri pitämään 2m etäisyys muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.

 5. Jos sinun on välttämätöntä olla mukana hoitotilanteessa, henkilökunta avaa sinulle ovet ja ohjaa sinut huoneeseen. Tarvittaessa voimme vaatia hengityssuojaimen käyttöä.

 6. Ruoka- ja lääkeostoissa soita etukäteen numeroon 03-7510980 tai 044-7053700, henkilökunta varmistaa, että tarvitsemaasi tuotetta löytyy varastostamme ja laittaa ostoksesi valmiiksi ennen kuin saavut.

Näillä toimenpiteillä pyrimme varmistamaan henkilökuntamme sekä asiakkaidemme terveyden ja kuitenkin huolehtimaan lemmikkienne asianmukaisesta hoidosta. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi soittaa joko 03-7510980 tai 044-7053700 ja kysyä henkilökunnaltamme ohjeita.

Poikkeusolojen kestoa tai tilanteen kehittymistä ym. tulevaisuutta koskeviin tiedusteluihin meillä ei kuitenkaan valitettavasti ole vastausta.

Kevennykseksi kuvassa noin 5kk ikäinen sk collienpentu Duke, joka on kotioloissa pysytellessään harjoitellut kuonokopan ja tassusiteiden (sovellettua) käyttöä positiivisen vahvistamisen kautta mahdollisia tulevia tilanteita, esimerkiksi juuri eläinlääkärikäyntejä varten. Tässä siis yksi idea lisää kotitreeneihin. Kuvasta kiitos Annina Eskola.
 

tiedotekuva