Klinikka

 

phell www klinikka

Eläinlääkäriasema Lahden keskustassa

 

Lahden keskustassa toimiva, vuonna 1978 perustettu, Päijät-Hämeen eläinlääkäriasema on yksi Suomen vanhimpia yksityisiä eläinlääkäriasemia. Nykyisellä paikallaan, vastapäätä Lahden kaupunginkirjastoa, eläinlääkäriasema on toiminut vuodesta 1983.

Suurimman potilasryhmän muodostavat koirat, mutta kissojen osuus on myös merkittävä. Hoidettavana käy myös kaneja, marsuja, rottia, hamstereita, häkkilintuja, liskoja, kilpikonnia sekä muita eksoottisia eläimiä.

Rokotuksesta keinosiemennykseen

Odotus- ja vastaanottotilojen lisäksi klinikalta löytyvät niin röntgen, laboratorio, leikkaussali kuin nykyaikainen ultraäänilaitteistokin. Perusterveydenhuollon ja ennaltaehkäisevän hoidon, kuten kissan tai koiran rokotuksen tai madotuksen, terveystarkastusten ja ruokintaneuvonnan lisäksi palvelemme akuuttien sairauksien ja tapaturmien sattuessa.

Päijät-Hämeen eläinlääkäriasema on Lahden ainoa eläinlääkäriasema, joka tarjoaa koirien keinosiemennystä. Keinosiemennyksen ohella klinikan toimitusjohtaja eläinlääkäri Anne Kolsi on erikoistunut myös muun muassa koirien käytösongelmiin.

Osaava joukko eläinlääkäreitä ja hoitajia

Päijät-Hämeen eläinlääkäriasema työllistää toistakymmentä eläinlääkäriä sekä pieneläinhoitajaa. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa laaja-alaisen osaamisensa kaikenlaisten lemmikkien ja näiden omistajien käyttöön. Klinikan eläinlääkärit sekä pieneläinhoitajat osallistuvat säännöllisesti alan koulutuksiin ja asiantuntemusta löytyy myös eläinlääketiedettä sivuavista asioista kuten ruokinnasta, trimmauksesta, koulutuksesta, ja eläinten kasvatuksesta.

Tervetuloa tutustumaan täyden palvelun eläinlääkäriasemaan, kirjaston vieressä, Lahden ydinkeskustassa!